Ultima ora

Şofer de Constanţa: Beat, loveşte cu maşina trenul interregio, fuge de la accident, se ascunde în mulţime şi priveşte ancheta poliţiei


Comunicatul Poliţiei Rutiere:
În data de 13.03.2015, în jurul orei 19,47, S.A.G (bărbat de 40 ani din Constanţa), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fără să posede permis de conducere, a condus autoturismul marca VW Passat, pe strada Justiţiei din Constanţa, dinspre zona industrială către Mall Cora.


Ajungând la trecerea de nivel cu cale ferată prevăzută cu sistem de avertizare optic şi acustic în funcţiune (pe culoare roşie şi sirenă de avertizare funcţională), nu respectă prevederile legale, a depăşit coloana de autovehicule în aşteptare pentru trecerea trenului şi a fost acroşat în partea dreaptă de locomotiva condusă de mecanicul N.M. (bărbat de 53 ani din Medgidia), care efectua cursă transport călători în regim InterRegio pe ruta Constanţa – Feteşti.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
În timpul desfăşurării activităţii de cercetare la faţa locului a accidentului, la orele 21.30, a fost identificat, aflat în grupul de curioşi.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D.S. (bărbat de 31 ani din comuna Fălciu, Vaslui) pasager al autoturismului.
Sursa foto: reporterntv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.