Ultima ora

Preotul Anghel Dincu a oficiat botezul la care au fost naşi Gabriela Cristea şi Tavi Clonda (foto+video)

Ieri, la Murighiol, a avut loc slujba de încreştinare a micuţei Gloria, de către Gabi Cristea şi Tavi Clonda.
Gloria este o nepoțică a cântărețului, iar slujba a fost oficiată de preotul Anghel Dincu, de la biserica din Lazu, adus special la Murighiol, pe domeniul Puflene Resort.

Potrivit presei slujba religioasă a avut loc în jurul ore 14.00, într-un cadru restrâns, format numai de familie și prieteni. Nimeni din presă nu a avut acces la eveniment, așa că Tavi Clonda nu s-a formalizat și a purtat, în calitate de naș, o cămașă albă și o salopetă de blugi. În schimb, Gabi Cristea s-a conformat ocaziei și s-a îmbrăcat cu o rochie roz, imprimată cu flori gri. 
Deoarece invitații la botez erau destul de gălăgioși, părintele s-a arătat foarte deranjat de acest aspect și i-a îndemnat pe oameni să facă liniște și să-și comute telefoanele mobile pe modulul silențios.  

'Rugămintea mea pentru ce de-afară e să nu vorbiți. Sunt obsedat de slujba în liniște. Cum aud ceva mă opresc, vă las pe dumneavoastră", a anunțat preotul la începutul slujbei.
Reamintim că joi, 30 aprilie, Gabriela Cristea și iubitul ei, Tavi Clonda, s-au căsătorit la starea civilă, după o relație de aproape doi ani. 
La petrecere au participat circa 150 de persoane.

Sursa video şi foto: facebook.com/claboomedia.

Postat: 3 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.