Ultima ora

Fotografii (aproximativ) din acelaşi unghi: Restaurantul Vraja Mării de la Poarta 1 a Portului Constanţa. Situaţie comparativă (înainte de 1989-aprilie 2015)

Pe Facebook există o pagină întitulată constanta unde se găsesc foarte multe fotografii, de colecţie, din Constanţa, dar şi din alte zone ale judeţului.
Parcurgând, cu emoţie, imaginile unor clădiri sau zone ale municipiului, mi-a venit ideea de a le fotografia, aproximativ, din acelaşi unghi pentru a vedea cam cum au fost modificate în timp, atât imobilele în cauză, cât şi zonele apropiere.

Astăzi vom admira Poarta 1 a Portului Constanţa, cu precădere restaurantul Vraja Mării şi fundalul aşa cum apărea potrivit facebook.com Constanta Dobrogea, nedatat, dar înainte de 1989 şi cum arată în aprilie 2015, de fapt ce a mai rămas din ce era în anul 1985.
Mulțumim facebook Constanta Dobrogea.

PS. Trebuie să facem precizarea că sunt unele imagini imposibil de realizat din acelaşi unghi. Motivul: au apărut alte construcţii care nu premit fotografierea, sunt tot felul bannere în calea obiectivului, etc. 


mai citeşte şi




Postat: 8 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.