Ultima ora

Judeţul Constanţa. Accidente bizare cu femei. Motociclistă rănită, alta a căzut din maşină în timpul mersului





Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa:


  1.   În data de 12.08.2015, în jurul orelor 10.02, R.N.V. (Bărbat de 28 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca   Skoda Rapid, pe str. A.D.Xenopol, dinspre str. Murelor şi ajungând   la intersecţia cu str. Baba Novac, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi nu acordă prioritate   la auto marca BMW 318, condus de E.C. (bărbat de 26 ani din Medgidia), pe str. Baba Novac, dinspre str. Soveja către str Aurel Vlaicu. Acesta din urmă, pentru a evita impactul cu Skoda virează stânga moment în care i se deschide portiera din dreapta faţă iar pasagera locului dreapta faţă M.A. (femeie de 20 ani din Medgidia), cade din auto, după care portiera care s-a deschis loveşte aripa stânga faţă a autoturismului Skoda..
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei autoturismului BMW.

 2.          În data de 12.08.2015, în jurul orelor 09.13, V.C.(femeie de 61 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca   Fiat Doblo, pe str. Constantin Brâncoveanu din loc. Agigea, dinspre varianta Agigea şi ajungând   la intersecţia cu str. Avram Iancu, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără ca să se asigure şi intră în coliziune cu motocicleta   marca Kawasaki Ninja, condusă de V.L. (femeie de 28 ani din Agigea), pe str. Avram Iancu, dinspre str. Dimitrie Cantemir către Varianta Agigea.
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistei.

   3.        În data de 12.08.2015, în jurul orelor 08.40, O.V.(bărbat de 28 ani din Craiova) a condus autoturismul marca   Renault Clio, pe str. Viilor, din Statiunea Costinesti,   dinspre statiune către str.Principala   şi ajungând la intersectia cu str. Paltinilor, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi nu acordă prioritate   la auto marca Mercedes BENZ, condus de L.D. (bărbat de 48 ani din Bucureşti), pe str. Paltinilor.  
           În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală usoară a   numitilor   O.M.R. (bărbat de 8 ani din Craiova), O.C. (femeie de 30 ani din Craiova) şi V.I.C. (femeie de 48 ani din Craiova), toţi pasageri în autoturismul Renault Clio.

   4.        În data de 12,08.2015, în jurul orelor 12 ,40 ,I.I. (bărbat de 44 ani din Constanţa), a condus   autoutilitara marca Iveco Daily, pe strada Talazului din Costinesti dinspre strada Pescarus catre strada Tineretului,   in dreptul imobilului nr.4 se deschide usa din dreapta a autoutitarei   si o loveste pe numita D.L. (femeie de 41 ani din Reşiţa), care se deplasa pe carosabil pe partea dreapta pe directia de mers a conducatorului auto.
            În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a   pietonului








Postat: 12 august 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.