Ultima ora

Mamaia style 2015. Un filmuleţ de prezentarea staţiunii circulă pe internet

Noi nu facem niciun fel de comentarii. Doar postam filmuleţul care prezintă, de câteva zile, în cadrul programului Mamaia Style 2015 celebra staţiune românească de la malul Mării Negre.


Textul integral aşa cum circula pe internet:

Un cetăţean a postat pe reţeaua de socializare Facebook o filmare realizată cu telefonul, alături de următorul mesaj: „Numai în România poţi vedea aşa ceva! Mai ales în ţiganiada din Mamaia! Distribuiţi, vă rog, mai departe să vadă toată lumea pe acest gunoi uman! Turistă lovită la Mamaia de administratorul plajei Alandala!”, a scris o persoană pe Facebook.

În înregistrarea postată mai jos, puteţi vedea cum o femeie a fost scuipată şi pălmuită, în timp ce se afla la mare.

UPDATE 2, ora 21.00:

Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării și promotor al stațiunii Mamaia a avut o reacție în acest caz uimitor, exprimându-şi părerile printr-un mesaj postat pe Facebook: „Regret că primesc un asemenea material video. Din păcate, asta arată că un asemenea incident, deși izolat, este real. Nu știu dacă operatorul de plajă care are în administrare sectorul de plajă pe care s-a putut întâmplă așa ceva are sau nu legătură cu «dezvoltarea și promovarea turismului» pe Litoral, adică cu ceea ce ne străduim să facem noi, Asociația Litoral-Deltă Dunării, Hotelierii, agențiile de turism, primăriile și chiar unele instituții ale statului. Ca să promovăm Litoralul, ca să oferim servicii de calitate turiștilor noștri, pe care vrem să îi întâmpinăm cu tarife atractive, cu vacanțe de vis și un zâmbet larg și senin. În nici un caz cu pumni… Și totuși, cu bunul simț și cu respectarea condițiilor contractului cu Apele Române, în mod sigur trebuie să aibă legătură domnul operator al plajei. Sancțiunile din partea DADL se impun. Scuzele publice din partea operatorului de plajă ar fi de așteptat. Și binevenite. Ca gest din care să înțelegem că se dezice de comportamentul angajatului respectiv și că regretă această situație. Mulțumesc celor care mi-au trimis materialul. Mă simț datoare să declar public că regret că s-a putut întâmpla asta pe litoralul românesc, și mă bucur că vorbim doar de cazuri izolate”, a precizat Corina Martin.

UPDATE 1, ora 20.30:

Potrivit primelor informaţii, femeia a fost agresată pentru că nu a vrut să închirieze un șezlong. I-au fost smulse cearceaful și prosopul de pe nisip.

Amintim că administratorii plajelor sunt obligați prin lege să ofere un spațiu şi pentru turiștii care nu vor să închirieze șezlonguri.




Postat: 18 august 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.