Ultima ora

Poliţia din Elveţia căuta un BMW-X6 peste tot şi maşina se afla în Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au depistat în municipiul Constanţa un autoturism marca BMW model X6 declarat furat de autorităţile din Elveţia.
În data de 11.09.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Garzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat şi oprit în trafic, în municipiul Constanţa, un autoturism marca BMW model X6, condus de cetăţeanul român N.A., în vârstă de 38 de ani.
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, de autorităţile din Elveţia, fiind declarat furat din data de 29.08.2014.
În cadrul cercetărilor, persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.Postat: 12 septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.