Ultima ora

Patru turişti salvaţi de Garda de Coastă. Cum au trecut pe lângă o adevărată tragedie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit în zona localităţii Parcheş din judeţul Tulcea, pentru salvarea unor turişti români, a căror ambarcaţiune s-a scufundat în fluviul Dunărea.

În data de 06.09.2015, în jurul orei 14.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au observat în dreptul milei marine 50,4 , zona canal Călugărul, o ambarcaţiune din fibră de sticlă cu patru persoane la bord ce naviga în amonte.
 Datorită încărcăturii şi valurilor mari, ambarcaţiunea a luat apă şi s-a scufundat. Poliţiştii de frontieră au intervenit cu operativitate, ajutaţi fiind de trei bărbaţi care pescuiau în zonă, reuşind să salveze cele patru persoane şi bunurile acestora.
Cei patru bărbaţi, cetăţeni români cu vârste cuprinse între 35 de ani şi 67 de ani, domiciliati in judetele Tulcea, Brasov si Galati au declarat că au desfăşurat în zonă activităţi de pescuit sportiv şi că se îndreptau spre localitatea Isaccea, iar datorită valurilor mari ambarcaţiunea a luat apă şi s-a răsturnat.
Postat: 7 septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.