Ultima ora

Străzi inundate în Constanţa şi oraşe ale judeţului

COMUNICAT RAJA

În cursul noptii trecute, dar și in prima parte a acestei zile, cele 38 de echipe de intervenţie ce asigura permanenta in toata aceasta perioada, au raspuns la 28 de solicitari venite atat din  municipiul Constanta, cat si din restul judetului.

Cele 11 sesizari din Constanta au fost din zona Centrala - strazile Pictor N. Grigorescu si Mircea cel Batran, Km 5 - str. Amurgului, Coiciu - str. Merisor, Inel II - str. Soveja, Faleza Nord - str. Unirii si Chiliei si cartierul Tomis Nord - str. Cismelei.

Din restul judetului, s-au primit 17 reclamatii: cate 4 din Navodari si Mangalia, 3 din Medgidia si 6 din Eforie. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, la ora actuala toate acestea fiind rezolvate.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

 
CAMPANIE DE INFORMARE PUBLICĂ GRATUITĂ

sursa foto: radioconstanta

Postat: 12 octombrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.