Ultima ora

Revista presei. Evenimentul Zilei: Contractul dintre Realitatea Media SA și Mohammad Murad a expirat. The Money Channel nu mai are finanţare

Televiziunea de business „The Money Channel” și-a dat obștescul sfârșit după ce Casa de producție deținută de omul de afaceri Mohammad Murad a încheiat colaborarea cu Realitatea Media SA, scrie EVZ.RO.

De la 1 aprilie, „The Money Channel”, deţinută de societatea Realitatea Media SA, şi-a întrerupt emisia din motive tehnice, în condiţiile în care licenţa audiovizuală a acestui post va expira pe 25 aprilie. În prezent, pe canalul pe care emitea „The Money Channel”, în locul programului obişnuit, este afişat textul „revizie tehnică“. Licenţa postului este deţinută de Realitatea Media SA, care deţine şi televiziunea de ştiri Realitatea TV, dar imobilul în care au fost amenajate studiourile și cel care finanța postul era de fapt omul de afaceri Mohammad Murad. Pe 21 martie, contractul de colaborare cu Realitatea Media a expirat, iar surse din anturajul omului de afaceri spun că nu a mai fost prelungit. Printre motivele ce au dus la încetarea colaborării se numără faptul că Realitatea Media nu a putut garanta prelungirea licenței, dar și că, Money Channel nu a avut vizibilitate. Neînțelegeri între părți au fost și vizavi de intrarea pe cablu.
Materialul integral pe evz.ro.


Postat: 15 aprilie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.