Ultima ora

Fast Food Mesopotamia alt proces cu inspectorii ANAF

Ieri, 11 mai, la Judecătoria Constanţa-Secţia Civilă a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 12628/212/2015 având ca obiect „contestaţie la executare dosar executare 30329952/30/1/2015/348895”.
Contestator este Fast Food Mesopotamia SRL iar intimat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi-Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.
Acesta este un alt dosar după ce în urmă cu puţin timp societatea câştigase, la Judecătoria Constanţa, suspendarea executării sancţiunii contravenţionale complementare constând în suspendarea activităţii agentului economic la punctul de lucru din Constanţa, City Park Mall, aplicată prin procesul-verbal de contravenţie nr. 0041273/2015, până la soluţionarea definitivă a unui alt dosar.

Reamintim că restaurantul Mesopotamia, din City Park Mall, a fost închis, la sfârşitul lunii martie, de inspectorii ANAF, pentru 30 de zile. Ulterior, pe pagina oficială de Facebook a restaurantului a fost postat mesajul: „20 de salariaţi, angajaţi ai Mesopotamiei din City Park Mall Constanţa, au rămas, de marţi, 31.03.2015, fără loc de muncă! Opriţi abuzurile ANAF!!!“, anunţ însoţit de o fotografie înfăţişându-i, probabil, pe tinerii rămaşi fără job.

În acest caz facem precizarea că este vorba despre un prim pas câştigat în acest proces fiind suspendat actul administrativ prin care restaurantului i se suspendase activitatea.

Acest prim pas în procesul Mesopotamia-ANAF arată că în activitatea instituţiei statului pot fi găsite uşor breşe de către judecători şi avocaţi.

Mai citeşte şi

Postat: 12 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.