Ultima ora

RAJA Constanţa are de executat lucrări. Şi opreşte apa potabilă. Iată unde şi când

1. Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și igienizare a rezervorului din incinta Complexului de pompare-înmagazinare “Hidrofor”, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 14 mai 2015, în intervalul orar 01,00 – 24,00.

Vor fi afectați consumatorii din Medgidia, din zonele Spital, Vest, Berărie, Catanga și strada Oprea Hârâciu, dar și toți abonații din satul Remus Opreanu.
În zona de est a orașului Medgidia, apa va fi furnizată cu presiuni scăzute în acest interval.

2. Totodată, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a conductei principale de aducțiune cu diametrul de 500 mm din localitatea 23 August, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 14 mai 2015, în intervalul 09,00 – 19,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea 23 August.
Reprezentanţii regiei de apă îşi cer scuze față de abonați și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, toţi consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Postat: 12 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.