Ultima ora

Zeci de tone de carne confiscată de poliţie la Mangalia. Vezi de unde provenea. Ce ilegalităţi au mai fost depistate de oamenii legii numai ieri

22 tone de carne confiscate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice
La data de 18.06.2015, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţii DSVSA Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiul Mangalia, pe linia procesării şi comercializării produselor din carne, la un abator de păsări aparţinând unei societăţi comerciale.
În urma activităţii desfăşurate a fost identificată cantitatea de 22.000 de kilograme de carne, în valoare de 154.000 lei, care nu îndeplinea condiţiile de depozitare şi fără a prezenta elemente de identificare şi etichetare.
S-a luat măsura indisponibilizării şi confiscării cantităţii respective de carne, ce a fost retrasă de la comercializare şi dirijată către o unitate specializată, în vederea distrugerii.
Societatea a fost sancţionată contravenţional cu 5.000 de lei, conform H.G. 984/2005.


Depistat de către poliţişti, în apropierea comiterii locului faptei
La data de 18.06.2015, ora 14.45, în urma unei sesizări patrula mixtă (poliţist şi jandarm) de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 din Constanţa s-a deplasat operativ pe bulevardul Al. Lăpuşneanu, la intersecţia cu strada Suceava, depistând un tânăr, bănuit de comiterea unei tâlhării.
Acesta a fost identificat în persoana lui G. Constantin de 20 de ani, din judeţul Tulcea, care ar fi smuls un lănţişor din aur de la gâtul unei femei în vârstă de 66 de ani, în timp ce aceasta intra în scara unui bloc.
Tânărul, asupra căruia a fost găsit bunul reclamat ca sustras, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de către poliţişti, urmând ca la data de 19.06.2015 să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.



Minori bănuiţi de comiterea unor furturi din locuinţe, identificaţi de către poliţişti
La data de 18.06.2015, ora 03.20, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că la un obiectiv s-a declanşat sistemul de alarmă, iar agenţii au găsit un geam deschis.
Din primele verificări s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un birou, de unde au sustras un laptop, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 cu sprijinul celor de la Secţia 3 i-au identificat pe I. F., şi M. S., ambii de 15 ani, din Constanţa, bănuiţi de comiterea furtului. La scurt timp aceştia au fost depistaţi şi s-a recuperat şi laptopul reclamat ca sustras.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, împreună cu I.L., de 14 ani, în noaptea de 11/12.06.2015 ar fi sustras un laptop, o tabletă electronică şi o sumă de bani din incinta unei spălătorii auto, prejudiciul în acest caz fiind recuperat în proporţie de 50%.
Cei trei au fost prezentaţi la SML Constanţa pentru expertizare medico-legală în vederea stabilirii discernământului, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secţiei 3 pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
La data de 17/18.06.2015, poliţiştii din Cernavodă l-au depistat pe M.V., de 46 de ani, din localitate care conducea un autoturism şi care emana halenă alcoolică.
Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea probelor biologice.


La data de 17/18.06.2015, poliţiştii din localitatea Crucea l-au depistat pe C.V., de 18 ani, din localitate care a condus un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.