Ultima ora

Supervizor.ro: Cu trei asociaţi reţinuţi (temporar) la “beciul domnesc”, CONPRESS GROUP caută salvarea în insolvenţă

CONPRESS GROUP SRL (CUI 4129866) este una din firmele importante ale judeţului Constanţa, nu neaparat datorită vechimii (înfiinţată în 1993) sau cifrei de afaceri (aproape 15 milioane de euro în anii buni), ci din cauza structurii asociaţilor: Radu Ştefan MAZĂRE (24%), Sorin Gabriel STRUTINSKY (24%), Nicuşor Daniel CONSTANTINESCU (24%) şi Mihail Gheorghe CÂRCIOG (28%), scrie supervizor.ro.

 

Ca să nu fie nicio confuzie, este vorba de foştii/suspendaţii conducători ai Constanţei (primar şi preşedinte CJ). Apropo: duminică, 5 iulie 2015, Mazăre împlineşte 47 de ani, probabil în (relativă) libertate.

Firma despre care fac vorbire a avut o evoluţie oscilantă de la an la an, ciudat fiind faptul că anii profitabili nu au fost cei electorali. Pentru anul trecut, a raportat o pierdere “istorică” de 8,8 milioane lei, la o cifră de afaceri de numai 25,3 milioane lei. “Numai” pentru că în 2013 cifra de afaceri a fost de 39 milioane lei, iar în anii anteriori a fost şi mai mare.

 

Materialul integral pe supervizor.ro/cu-trei-asociati-retinuti-temporar-la-beciul-domnesc-conpress-group-cauta-salvarea-in-insolventa.



Postat: 2 iulie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.