Ultima ora

Revista presei: Vocea Constanţei-Black Sea Tall Ships Regatta 2016. Marile veliere se întorc la Constanţa

Echipa Tall Ships România a anunţat că au fost stabilite datele pentru a doua ediţie a Black Sea Tall Ships Regatta, scrie Vocea Constanţei.


Marile veliere vor vizita din nou Constanţa în 2016, în perioada 8-11 septembrie. Succesul primei ediţii a oferit Constanţei şi echipei de organizare avantajul de a fi primul port în regată şi de a putea programa evenimentul cât mai aproape de sezonul estival şi în perioada vacanţei şcolare, în primul sfârşit de săptămână al toamnei 2016. Traseul regatei din 2016 va fi Constanţa – Novorosiisk – Soci – Varna. 
„Conlucrăm cu Sail Training International (STI) şi cu celelalte porturi organizatoare pentru a atrage o flotă cât mai mare de veliere în Marea Neagra şi contăm totodată pe participarea navei-şcoală Mircea şi  a goeletei Adornate, participante din partea României şi la SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2015. De asemenea, ne dorim la start cât mai multe veliere româneşti. Suntem convinşi că toţi cei care ne-au fost alături în organizarea primei ediţii vor dori să continuăm împreună acest minunat eveniment. Considerăm că Black Sea Tall Ships Regatta face cinste oraşului şi ne defineşte ca urbe la mal de mare, contribuind atât la spiritul comunităţii locale cât şi la bunăstarea ei pe termen lung”, au declarat reprezentanţii Tall Ships România.
Materialul integral pe voceaconstantei.ro.




Postat: 5 septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.