Ultima ora

Interpol-Operaţiunea Infra-Red. Condamnat de Tribunalul Constanţa pentru omor, urmărit „most wanted” prins la Londra

În urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a valorificării informaţiilor furnizate de poliţiştii romani, un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost depistat în Londra. / Cel în cauză a fost depistat în cadrul operațiunii ,,Infra-Red” ce a fost declanșată de INTERPOL în scopul depistării persoanelor urmărite la nivel internațional pentru comiterea de fapte cu pericol social deosebit.

La data de 19 mai a.c., poliţiştii români, cu sprijinul autorităţilor judiciare din Marea Britanie, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Constanţa pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani.

Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 12 ani, pentru comiterea infracţiunii de omor, faptă comisă în anul 1989, în anul 2002 fiind condamnat definitiv de către instanţa de judecată.

În cursul anului trecut, poliţiştii constanteni au transmis autorităţilor din Marea Britanie, prin canalele de comunicare polițienească internațională, date referitoare la locul unde acesta s-ar fi putut afla.

Astfel, cel în cauză a fost depistat de poliţiştii englezi, iar ieri a fost preluat de autoritățile române, care l-au escortat în ţară pentru executarea pedepsei.

Bărbatul, care face parte din categoria urmăriților ,,most wanted” , a fost depistat în cadrul operațiunii ,,Infra-Red” declanșate de INTERPOL pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel internațional pentru comiterea de fapte cu pericol social deosebit.




Postat: 20 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.