Ultima ora

Revista presei constănţene. Vocea Constanţei: P’tite France, oaza gastronomică din inima Constanţei

Este un optimist convins, un bucătar specializat şi şcolit în Franţa şi în Principatul Monaco în bucătăria franţuzească. Gheorghe Murguleţ a deschis de aproape un an, împreună cu patiserul francez Victor Berger, primul restaurant gastronomic din Constanţa, scrie voceaconstantei.ro.


Un loc cald unde poţi mânca feluri tipic franţuzeşti, de înaltă calitate, preparate după reţete originale. Însă, gustul succesului nu a ajuns să fie atât de dulce aşa cum au sperat. „Când am pornit la drum împreună, cu acest restaurant, am vrut să păstrăm timbrul nostru, identitatea noastră”, spune chef Murguleţ, dezamăgit de cei care aleg localuri la modă şi mâncare de o calitate slabă, în detrimentul unor dish-uri de top atât la calitate, cât şi în ceea ce priveşte preţul şi prezentarea. Sunt însă şi oameni care apreciază şi recunosc necesitatea unui astfel de loc în Constanţa unde „clientul este un vip”, aşa cum se întâmplă în restaurantele respectabile ale Europei. Echipa celor doi poate părea, pentru cei mai puţin plimbaţi în lumea largă, atipică: ies din bucătărie, vorbesc cu clienţii, acceptă feedback-uri, de orice natură ar fi ele, şi creează o atmosferă relaxantă.

Materialul integral pe voceaconstantei.ro.


Postat: 24 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.