Este un optimist convins, un bucătar
specializat şi şcolit în Franţa şi în Principatul Monaco în
bucătăria franţuzească. Gheorghe Murguleţ a deschis de aproape
un an, împreună cu patiserul francez Victor Berger, primul
restaurant gastronomic din Constanţa, scrie voceaconstantei.ro.
Un loc cald unde poţi mânca feluri tipic
franţuzeşti, de înaltă calitate, preparate după reţete
originale. Însă, gustul succesului nu a ajuns să fie atât de
dulce aşa cum au sperat. „Când am pornit la drum împreună, cu
acest restaurant, am vrut să păstrăm timbrul nostru, identitatea
noastră”, spune chef Murguleţ, dezamăgit de cei care aleg
localuri la modă şi mâncare de o calitate slabă, în detrimentul
unor dish-uri de top atât la calitate, cât şi în ceea ce priveşte
preţul şi prezentarea. Sunt însă şi oameni care apreciază şi
recunosc necesitatea unui astfel de loc în Constanţa unde „clientul
este un vip”, aşa cum se întâmplă în restaurantele
respectabile ale Europei. Echipa celor doi poate părea, pentru cei
mai puţin plimbaţi în lumea largă, atipică: ies din bucătărie,
vorbesc cu clienţii, acceptă feedback-uri, de orice natură ar fi
ele, şi creează o atmosferă relaxantă.
Materialul integral pe voceaconstantei.ro.
Postat: 24 mai 2015
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu