Ultima ora

Tuzla-judeţul Constanţa. Show aerian şi muzical la Aeromania. Vezi detalii

Aeroportul Tuzla se pregătește pentru un super concert pe 4 iulie. Muzica nu va fi doar fondul sonor pentru un show aerian de excepție, ci modul în care toată lumea vibrează de Ziua Americii.


Mai este o lună până la o nouă ediție Aeromania și pe afiș au apărut câteva nume mari. Mihai Mărgineanu este unul dintre artiștii care va urca pe scena din fața hangarului. El însuși fost elev al Școlii de Pilotaj de la Tuzla, Mihai Mărgineanu vine din nou să cânte pentru publicul iubitor de aviație.
Timișorenii de la trupa "Desant" vor fi și ei la Tuzla. Formația înființată în anul 2010 de către Alin Achim, actualul basist de la Cargo. Numele lor amintește de operațiunea de parașutare, una care va putea fi văzută la Aeroportul Tuzla pe 4 iulie. Atunci, parașutiștii coordonați de instructorul Adrian Constandache vor sări de la mii de metri înălțime.

Cui nu îi place AC/DC? Trupa tribute - The R.O.C.K - vine la Aeromania. formația condusă de Daniel Ignat copiază la perfecție tonul, muzica, costumația, gesturile și atmosfera de la concertele AC/DC. Băieții au început să cânte în 2012 și de atunci aduc sunetul AC/DC pentru fanii trupei din România.
îți place rock-ul alternativ cu influențe de blues și heavy metal? Atunci o să asculți cu plăcere piesele trupei "Colonist pe Lună"


Aeromania este un spectacol complex organizat de Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroportul Tuzla. Pe 4 iulie, mii de spectatori vor vedea un regal de acrobație aeriană, concerte, un târg de aviație, o expoziție de aeronave, mașini de epocă și motociclete.


La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența:
• Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52,
• Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa - după aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014,
• Ali Ozturk – pilotul turc care zboară biplanul Pitts S-2, numit “Purple Violet”,
• Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L,
• aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin),
• supersonice MIG 21 Lancer,
• parașutiștii coordonați de Adrian Constandache,
• Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8),
• John Balon – cu un balon cu aer cald,
• avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028
și alții.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.

Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care incep de la 50 lei si ajung până la 850 lei. Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro.
Postat: 4 iunie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.