Ultima ora

PNL Constanţa-cel nou poate, acum, să-l impingă pe Robert Boroianu către Primăria Constanţa. Sau pe Ana Marcu. Sunt ipoteze



Ieri a fost lupta cea mare în PNL-ul cel nou şi amestecat cu PDL-ul provenit din PD şi PDL.
După ce s-au numărat şi s-au tot răsnumărat, PDL-ul lui Christian Gigi Chiru (aaa. E ziua senatorului Chiru azi- la mulţi ani domnule senator)a ieşit destul de jumulit din competiţia cu peneliştii lui Gheorghe Dragomir.
Şi iată de ce. Păi, potrivit unui document adoptat, ieri, la Consiliul Naţional al noului PNL, ponderea membrilor liberali şi democrat-liberali în Comitetele judeţene executive, organisme nou înfiinţate ca urmare a fuziunii dintre PNL si PDL, este la Constanţa de 21 PNL/12PDL.
Adică jalnic, de tot, pentru PDL.
Indiferent ce mi-ar spune mie cine ar vrea să îmi spună PDL Constanţa a ieşit jumulit rău de tot la şedinţa de ieri.
Chiar dacă vor fi doi copreşedinţi, voturile tot astea vor fi. Mult mai multe ale PNL-iştilor.
Adică nenea Puiu (Haşotti) va impune legea la Constanţa. Şi în curând vor realiza şi că PDL-iştii că au pierdut.
Şi nu vor mai putea veni cu propuneri nici pentru Primăria Constanţa, nici pentru şefia Consiliului Judeţean.
Iar echipei Mazăre- Constantinescu îi va conveni de minune dezbinarea asta care va urma în noul PNL. Vedeţi? Nici nu se mai vorbeşte de PDL.
De aici de la noua componenţă a PNL se va impune şi candidatul pentru primărie. Se aude, pe ici pe colo, că singurul care îl poate învinge pe Radu Mazăre ar fi Robert Boroianu.
Cine este Robert Aurel Boroianu? Am găsit răspunsul în ZIUA de Constanţa, într-un material, din august anul trecut, cum că , este/era director direcţie la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA, acţionar la SC Gepeto Impex SA şi la SC Euro Gepeto SA.
Aaa. Hopaaa. O avea vreo legătură asta cu publicitatea agresivă a firmei Gepeto pe toate ediţiile on line de Constanţa? Nu cred. Sigur este doar o întâmplare.

Pe la colţuri se mai vorbeşte de candidat la primăria Constanţa şi de consilierul municipal Ana Marcu. Hai măăăă. Mă laşi? Or să spună unii. Dar ce are domnule? O femeie nu poate conduce Primăria Constanţa? Dar dacă o conduce mai bine?
Mai rămân competitorii pentru funcţia lui Nicuşor Constantinescu. Care sigur nu va mai candida. Sau nu ar mai trebui să candideze.
Despre asta mai vorbim peste câteva zile. Mai tragem cu urechea la cei care ştiu ce se petrece şi vor să ne spună.
Mai citeşte şi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.