Ultima ora

Răzbunare pe strada unui şef de la Poliţia Locală Constanţa. Două maşini, printre care şi cea a poliţiei, au fost vandalizate





Răzbunare în faţa casei unui poliţist. Maşina de serviciu a şefului de la Serviciul Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Constanţa s-a ales cu anvelopele tăiate. Victimă a căzut şi un alt autoturism parcat în apropiere.

Actul de vandalism a avut loc pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din Constanţa. Vecinii spun că şeful Serviciului Siguranţă Rutieră de la Poliţia Locală, Dan Baltag vine acasă cu maşina de muncă şi o parchează mereu peste drum de casa sa aflată la numărul 90. Autoturismul se află în imediata apropiere a Centrului de Plasament Ovidiu, iar noaptea trecută, persoane deocamdată necunoscute au trecut direct la vandalizarea lui. Dan Baltag spune că la ora 8.15 a sunat la Secţia 2 Poliţie Constanţa după ce a observat că maşina de la Poliţia Locală are două cauciucuri tăiate. Oamenii legii au luat amprente de pe autoturism şi sunt acum pe urmele celui care a făcut gestul.

Citește întreg materialul pe adevarul.ro/locale/constanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.