Ultima ora

Cum le-a închis Ponta gura, la Sinaia, lui Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Marian Oprişan şi altora


Reforma promovată în PSD de Victor Ponta după pierderea alegerilor prezidenţiale nu este
înghiţită uşor de liderii din teritoriu, care au cerut explicaţii în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de la Sinaia despre modul în care aceasta se va aplica, scrie gandul.info.

 După ce mai mulţi şefi de organizaţii şi parlamentari au luat cuvântul, printre care Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Marian Oprişan, Gheorghe Nichita, Iulian Iancu, Nicolae Bădălău, toţi vorbind despre abuzurilor procurorilor, replica lui Victor Ponta a fost: ”acestea sunt problemele voastre, nu am venit până aici să discutăm doar despre ele”. Prima parte a Comitetului Executiv a fost dedicată activităţii parlamentare, problemele celor din teritoriu nefiind atinse.
După o oră şi jumătate de discuţii fără scântei, liderii din teritoriu au început să ia cuvântul. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reclamat modul în care social-democraţii sunt săltaţi de pe stradă şi duşi cu duba de procurori, fără să fie citaţi în prealabil. Punctul său de vedere a fost dublat de poziţiile lui Nicuşor Constantinescu şi Iulian Iancu, care au spus că partidul trebuie să ia atitudine faţă de aceste forme de ”justiţie televizată”.
Joi seara, la sosirea la Comitetul Executiv al PSD de la Sinaia, Nicuşor Constantinescu a fost o poziţie dură faţă de Victor Ponta, cerându-i acestuia să-şi asume pierderea alegerilor prezidenţiale şi faptul că a permis ca ”generalii săi să fie hăcuiţi”.
După ce liderii din teritoriu au terminat să-şi expună ofurile, Victor Ponta le-a spus de la masa prezidiului la care stătea că nu a venit la acest Comitet Executiv şi să vorbească despre problemele lor penale.
”Nu am venit să discutăm doar despre problemele penale. Dacă facem doar asta, înseamnă că avem o problemă în partid. Partidul nu are probleme penale, sunt problemele dumneavoastră”, a fost mesajul lui Victor Ponta în şedinţa Comitetului Executiv, potrivit unor surse participante la întâlnire.
Întreg materialul pe gandul.info.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.