Ultima ora

Ameninţarea lui Radu Mazăre sau şah la Ponta. Pion avansat-Alexandru Mazăre. Fratele


Ce s-a vrut o bombă de presă a ieşit o ceva mic, mic de tot, la care fitilul s-a aprins greu.
Alexandru Mazăre a anunţat, în exclusivitate, (sic!!!) la Tv Neptun că nu se mai regăseşte în strategia politică şi probabil doctrinară a PSD-ului. 

Acum la vreo 12 ani de când tot stă prin parlament cu aceeaşi doctrină pe care nu a schimbat-o nimeni în nici un fel.
La TV Neptun Alexandru Mazăre şi-a motivat decizia afirmând că nu se mai regăseşte în politica pe care o face actuala conducere a partidului. În plus, senatorul critică faptul că liderii PSD întârzie convocarea unui congres care să aducă schimbări la vârf după eşecul de la alegerile prezidenţiale de anul trecut.
Motivul plecării mele din PSD este faptul că nu mă mai regăsesc absolut deloc în actuala politică pe care o duce conducerea Partidului Social Democrat. Era firesc ca după un eșec de asemenea proporții în alegeri, președintele partidului să-și depună mandatul, să fie convocat un congres național și să fie aleasă o conducere. Se încearcă fel de fel de tergiversări pentru ca acest lucru să nu se întâmple, acesta ar fi principalul motiv pentru care am decis să părăsesc Partidul Social Democrat. Nu a fost o decizie ușoară. Nu am făcut politică decât în PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, de 12 ani activez în PSD“, a mai spus Mazăre cel mic la acelaşi post de televiziune.
Numai că problema nu pare deloc aşa simplă cum se arată.
Toată această tevatură face parte dintr-o strategie a PSD-ului de la Constanţa, dar nu numai.
Prin fratele său Radu Mazăre i-a arătat pisica lui Ponta. „O vezi?”, pare să întrebe primarul de Constanţa.
Şi tot el ar putea răspunde. Urmează ceilalţi deputaţi şi senatori. Ileana Dumitrache, Mircea Titus Dobre, Eduard Martin, Nicolae Moga, Radu Babuş. Posibil şi Manuela Mitrea. Sigur nu va merge cu ei chiar dacă a fost ales pe listele Constanţei Mădălin Voicu. Dar poate fi în locul lui Mircea Banias. Care oricum nu are nicio perspectivă acum.
Se pare că prea curând alţi pioni nu vor mai fi mutaţi pe tabla de şah. Mişcarea cea mai tare a fost făcută. Şi să nu îmi spună mie cineva că Alexandru Mazăre a făcut-o de capul lui. Fără să fie telecomandat.
Mai vedem. Lupta de clasă se ascute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.