Ultima ora

CNA a retras 58 de licențe de televiziune și radio. Printre acestea două posturi tv sunt din Constanţa

CNA a retras în ședința din 24 februarie un număr de 42 de licențe de televiziune și radio pentru diverse motive, fie pentru nepunerea în funcțiune la termen, fie la cerere, fie pentru retragerea licențelor de emisie de către ANCOM, informează Media Expres.


Alte 16 licențe de televiziune și radio au fost retrase pentru expirarea valabilității de 9 ani a licențelor și lipsa unor solicitări de prelungire a acestora.
Printre licențele retrase s-au numărat patru licențe audiovizuale în baza art. 57 pentru nepunerea în funcțiune în termenul legal de 12 luni: TRANS.COM.SORIN SRL pentru VTV (cablu) Ocna Șugatag, jud. Maramureș, MEDIA EST VISION SRL pentru Litoral TV (satelit) Năvodari, jud. Constanța, DIGITAL TERESTRIAL TELEVISION SRL pentru For You TV Seini (cablu), jud. Maramureş și ATELIER MEDIA SRL pentru Black Sea TV din Constanţa (cablu).


Materialul integral pe forbes.ro.


Facem precizarea că pentru Litoral TV deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Media Est Vision SRL, al cărei asociat unic este Mureş Geanina Ramona, iar pentru Black Sea TV - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Atelier Media SRL, ai cărei asociaţi sunt Comănescu Gabriel valentin-asociat principal-94%, Pascu Lucian-2%, Vintilă Alin Cezar-2% şi Matei Alexandru Cătălin-2%;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.