Ultima ora

EVZ.RO: Dorin Lazia s-a dus la DNA și a dezvăluit fapte de corupție în care era implicat Strutinsky


Evenimentul zilei” vă prezintă probele DNA împotriva lui Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al primarului Constanței. În anchetă apar numele unor politicieni cu greutate. Discretul milionar Sorin-Gabriel Strutinsky (48 de ani), acuzat de o șpagă de aproximativ 2 milioane de euro, avea influență politică la cel mai înalt nivel, potrivit probelor DNA. Din 5 februarie 2015, el este arestat preventiv și încarcerat, mai scrie cotidianul citat pe ediţia on line.
 
Ancheta DNA
Interceptările realizate de procurorii DNA îl prezintă pe Strutinsky ca pe un adevărat combinator, bine ancorat în politică, cu relații în toate partidele și în rândul administrației locale. El oferea chiar reduceri la șpagă, pentru a influența obținerea de contracte publice.

Totul începe pe 9 ianuarie 2015, atunci când Dorin Lazia (37 de ani) s-a dus la DNA și a dezvăluit fapte de corupție în care era implicat Strutinsky, scrie evz.ro.

 Denunțătorul este fiul lui Lucian Lazia (60 de ani), care are mai multe afaceri în construcţii civile hidrotehnice şi portuare. Familia Lazia controlează grupul de firme Argos, axat pe lucrări de construcții. 


Materialul integral pe evz.ro.
sursa foto:evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.