Ultima ora

Romania TV. Şoferul, de 26 de ani, mort în accidentul de pe Aurel Vlaicu, acum două nopţi, era beat şi nervos. Vedeţi de ce (galerie foto)



În jurnalul de la ora 06.00 (din dimineaţa zilei de 21 martie) la România Tv a fost transmisă ştirea că tânărul de 26 de ani, din Constanţa, mort în noaptea de 19 martie era băut la volan şi nervos că tocmai se certase cu iubita lui.

Martorii spun că în maşină mirosea puternic a a alcool.
Reamintim că un tânăr de 26 ani, din Constanţa a condus, în noaptea de 19 martie, în jurul orei 00.30 un auto pe b-dul Aurel Vlaicu, dinspre str. Nicolae Filimon către str. Baba Novac şi ajungand in zona Arabesque, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în banda nr. 2 de C.G. (barbat, de 35 ani, din Cernavoda).

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul de 26 de ani a rămas captiv în propria-i maşină, scrie cugetliber.ro. La faţa locului au fost solicitaţi şi pompierii de la ISU Dobrogea, pentru descarcerare. Din nefericire, pentru tânărul de 26 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Oamenii legii spun că tânărul care a provocat accidentul, Nicolae Răzvan Chiţu, de 26 de ani, dar şi celălalt şofer implicat în accident, George Ciulei, de 35 de ani se aflau singuri în autoturismele pe care le conduceau. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a se stabili de ce s-a produs tragedia.

Materialul integral pe romaniatv.net.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.