Ultima ora

SC EUCONGES construieşte, în Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol, un ansamblu turistic, din patru imobile, cu până la 5 etaje


Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa va lua mâine, 19 martie, în discuţie proiectul de Construire ansamblu turistic corp A-2S+P+5E, corp B-2S+P+5E, corp C-parter, corp D-2S+parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier, împrejmuire şi branşament utilităţi pentru organizare de şantier solicitat de SC EUCONGES SRL. 

Potrivit descrierii postate pe pagina de internet a APM Constanţa noul proiect turistic este amplasat „în centrul staţiunii Mamaia, zona Hotelului Doina, pe malul estic al lacului Siutghiol, mal consolidat pe întreaga lungime odată cu construcţia Staţiunii Mamaia în anii 60”.
În memoriul de prezentare se mai arată că „zona prezintă mare potenţial turistic şi de agrement, iar în jur există mai multe structuri cu funcţiuni de cazare turistică, agrement, servicii, alimentaţie”.
Prin intermediul acestei investiţii beneficiarul îşi propune construirea unui ansamblu turistic alcătuit din patru imobile, care va îmbunătăţi ţi moderniza infrastructura turistica existentă. 

Terenul pe care se va realiza proiectul are circa 5.200 de metri pătraţi, iar ansamblul turistic va fi format din:
- Corp A: 2S+P+5E-59 de apartamente;
- Corp B: 2S+P+5E-65 de apartamente;
- Corp C: 2S+P. restaurant şi/sau spaţii comerciale cu terasă şi parc înspere lac, cu acces din curtea interioară a ansamblului şi dinspre bulevardul Mamaia;
- Corp D: 2S+P va avea funcţiunea de recepţie.
Două subsoluri vor avea rol de parcaj subteran pentru 130 de locuri, iar pe terenul rămas liber se va amenaja o piscină şi spaţiu verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.