Ultima ora

La Fattoria din Mamaia va fi ras de pe faţa pământului. Ce proiect va fi în loc


Joi, 26 martie, în cadrul Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa va lua în discuţie proiectul Construire imobil P+5-6E-alimentaţie publica şi cazare, Mamaia-zona Hotel Astoria,la solicitarea societăţii La Fattoria Ristorante SRL. 
În memoriul de prezentare înaintat instituţiei de mediu se arată că „în vederea edificării noii construcţii, imobilul existent se va desfiinţa, desfiinţare ce face obiectul unei alte documentaţii”.
Suprafaţa terenului este de aproape 500 de metri pătraţi, în prezent pe amplasament se află o construcţie cu destinaţia restaurant.

Potrivit ziuaconstanta.ro, La Fattoria Ristorante SRL a fost înfiinţată în anul 2005, societatea menţionată are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Tudor Vianu. 
Capitalul social subscris este de 400 de lei, integral vărsat, fiind compus din 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Mariana Economu, născută în 1975, în Casimcea, Tulcea, care deţine opt părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, şi Tudorel Economu, născut în 1968, în Babadag, Tulcea, care deţine 32 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%.
Documentul înaintat Agenţiei de Protecţia Mediului Constanţa poate fi accesat integral pe apmct.anpm.ro/documents.

Postat: 24 martie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.