Ultima ora

Revista presei constănţene. Observator de Constanţa: Noul pod de la Agigea, construit în cinci ani în loc de unul şi cu costuri duble


Inaugurat la finele anului trecut, noul pod peste Canalul Dunăre – Marea Neagră de la Agigea este încă departe de a fi funcţional, scrie Observator de Constanta.

Fără drumuri de acces către pod, noua trecere peste canal este, deocamdată, inutilă şi aşa va fi până la vară… Cel puţin aceasta este promisiunea constructorului, care în luna ianuarie dădea asigurări că va finaliza lucrarea până în luna mai.

Nou pod hobanat de la Agigea, peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, menit să lege autostrada A4 de Portul Constanţa, a depăşit toate aşteptările şoferilor care sperau să scurteze drumul către Portul Constanţa Sud şi să evite, astfel, aglomeraţia de pe D.N. 39 sau din municipiul Constanţa.

Construcţia noului pod a început în 2010 şi, potrivit contractului iniţial, trebuia finalizată în 2011. La acel moment, investiţia, finanţată prin fonduri structurale, era de aproximativ 23 de milioane de euro. De atunci, termenele s-au succedat fără să le mai ţină cineva socoteala, iar costurile au crescut precum Făt-Frumos.

Material integral pe observator.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.