Ultima ora

IPJ Constanţa a făcut publice rezultatele percheziţiilor de azi dimineaţă. Iată despre ce este vorba

Peste 20.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii constănţeni, în urma percheziţiilor desfăşurate în această dimineaţă.

La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul Serviciului Ordine Publică şi al Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat 10 percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa, la persoane, bănuite de fapte de contrabandă cu ţigări.


Urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii constănţeni au ridicat în vederea continuării cercetărilor o cantitate însemnată de ţigarete de contrabandă.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2015, cei în cauză au depozitat şi comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantităţi de ţigarete netimbrate, sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorităţi străine, achiziţionate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că, respectivele bunuri proveneau din alte state şi fuseseră introduse în România în scopuri ilicite.

Totodată, la sediul IPJ Constanţa au fost conduse, 6 persoane pentru audieri.
Dintre acestea, 4 au fost reţinute de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, faţă de una s-a dispus măsura controlului judiciar, iar o alta este cercetată în stare de libertate.  



Postat: 29 aprilie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.