Ultima ora

RAJA Constanţa opreşte apa. Citeşte aici când şi vezi dacă eşti afectat

1. Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din
localitatea Tuzla, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 29 aprilie 2015, în intervalul 00,00 – 24,00. Vor fi afectați consumatorii din Tuzla, din zona OJRSA și de pe străzile Al. I. Cuza, Plopilor, Liliacului, Televiziunii și Farului.
Lucrările fac parte din contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețea canalizare și stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Tuzla”, în valoare de 9,09 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.


2. Pentru executarea unor lucrări de deviere a conductei principale de alimentare cu apă, de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța – zona City Park Mall, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, timp de 9 ore, începând de miercuri seara, 29 aprilie – ora 22,00 și până joi dimineața, 30 aprilie – ora 07,00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Tomis III, cei din perimetrul delimitat de b-dul Al. Lăpușneanu – str. Farului – bdul Tomis, abonații de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Tomis și Aurel Vlaicu, dar și constănțenii alimentați prin punctele termice numerele 101, 118, 119 și 214.
Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de deviere și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.