Ultima ora

Revista presei: Vocea Constanţei - Artistul tatuator Iuliana Tătaru: „Am opt ani de experiență și încă învăț zi de zi lucruri noi”

Are 25 de ani şi o experiență vastă în realizarea tatuajelor. Și este fată. Chiar dacă mulți s-ar aștepta ca domeniul să aparțină în exclusivitate bărbaților, iată că femeile talentate își fac loc ușor, dar sigur în această lume aparent acaparată de sexului tare. Iuliana Tătaru, cea care se află în spatele „Inflicted Minds Tattoo”, este talentată, creativă, iar pasiunea sa este pe placul unei noi generații de pasionați ai acestei arte pe propria piele, scrie Vocea Constanţei, în ediţia digitală.



Folosește genul tradițional, pe care îl adaptează propriului stil artistic, care o definește  și care o scoate din marea de tatuatori constănțeni. Își face munca cu dedicație, iar creațiile sale sunt apreciate și cuantificate în numărul clienților care-i umplu salonul. Iar cei mai mulți nu își doresc tatuaje clasice, ceea ce reprezintă o provocare zilnică. Este exact profilul oamenilor care își dorește să-i treacă pragul. Oameni cu viziune, flexibili și deschiși. Învățarea continuă și adaptarea la noutăți, selective, sunt calitățile care o definesc pe Iuliana. Iar un om care-și face munca cu pasiune se vede la o simplă privire, fie ea și amatoare, a creațiilor care ies din mâinile sale.


Materialul integral pe voceaconstantei.ro.


Postat: 28 iunie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.