Ultima ora

UPDATE. Constanţa. Accident rutier grav la Cimitirul din Palas. Un marinar mort şi şase răniţi. Şoferul era beat

O adevărată tragedie a avut loc în această dimineață pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, lângă cimitirul Palas, scrie reporterntv.ro.

Un bărbat sosit tocmai din Alaska a fost ucis, altul a rămas fără picior iar alții au ajuns în spital din cauza unui tânăr care s-a urcat la volan băut.
Accidentul a avut loc în jurul orei 05.00, în momentul în care un microbuz, care transporta navigatori sosiți din Alaska, a oprit pe marginea bulevardului I.C. Brătianu, pe banda I, pentru a-și lăsa pasagerii. Aceștia coborâseră din vehicul și își ridicau bagajele din remorca atașată, când un autoturism a intrat în plin în grupul de oameni.
Un bărbat, care tocmai își ridicase bagajul, a fost prins între mașina ucigașă și microbuz, fiind strivit între fiarele contorsionate. Alte persoane au fost lovite, la rândul lor, în plin. Șoferul nu a mai stat însă să vadă ce s-a întâmplat și a accelerat puternic, dispărâd de la locul respectiv.

Continuare pe reporterntv.ro.




UPDATE. COMUNICATUL POLIŢIEI RUTIERE:
  
În data de 30.07.2015, în jurul orelor 04:41, S.B.(bărbat, 31 de ani, din mun. Constanţa),  în timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice respectiv 0,88 mg-l alcool pur in aerul expirat, a condus un autoturism pe b-dul I.C.Bratianu, dinspre Valul lui Traian către str. Cumpenei şi ajungând în zona Cimitir Palas”, a intrat în coliziune faţă-spate cu semiremorca unui microbuz, oprit în banda 1 de circulaţie pentru debarcarea pasagerilor, fiind condus de C.M.M. (bărbat, 56 de ani, din mun. Constanţa).
În urma accidentului a rezultat decesul lui T.P. bărbat,de 56 ani, vătămarea corporală gravă  a doi pasageri şi vătămarea corporală uşoară a patru pasageri. Pasagerii se aflau în spatele remorcii pentru debarcarea bagajelor.

Postat: 31 iulie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.