Ultima ora

Vocea Constanţei: Ebru Bolat-„Îmi doresc să ajung la olimpiadă, să flutur steagul României”

Ebru Bolat, campioana europeană la yachting, demonstrează, la cei 16 ani pe care îi are, că nu vârsta îți aduce performanțe, ci motivația pe care o ai atunci când îți duci pasiunea la limitele maxime, scrie voceaconstantei.ro.


Viața de tânără sportivă i-a deschis orizontul către lume, către oameni, către cunoaștere, către mai mult. Pe propriile forțe. Este recunoscătoare părinților care au susținut-o indiferent dacă a fost pe podium sau în afara lui, dar și fratelui său, Tarkan, fără de care nu ar fi ajuns la nivelul la care este astăzi. Nu a fost într-o competiție cu fratele său, însă faptul că l-a avut mereu în prejma sa a făcut-o să se autodepășească, să-și dorească mereu mai mult. Astfel, a ajuns să câștige, anul trecut, cele mai importante titluri: campioană europeană la clasa ZOOM8, vicecampioană mondială la clasa ZOOM8 și campioană europeană la clasa Optimist. Iar cariera sa este în plină ascensiune. Are de partea sa tinerețea, ambiția și pasiunea fără margini pentru yachting, iar olimpiada din 2016 este marele său vis.
Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru acest sport, cum s-a menținut de-a lungul anilor și care este motivația pentru care faci acum yachting?


Integral pe voceaconstantei.ro.


Postat: 6 decembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.