Ultima ora

Un restaurant mare din Constanţa a câştigat procesul cu ANAF. Activitatea fusese suspendată 30 de zile. Este primul pas

Judecătoria Constanţa a admis cererea societăţii fast Food Mesopotamia şi a dispus suspendarea executării sancţiunii contravenţionale complementare constând în suspendarea activităţii agentului economic la punctul de lucru din Constanţa, City Park Mall, aplicată prin procesul-verbal de contravenţie nr. 0041273/2015, până la soluţionarea definitivă a unui alt dosar, scrie ziuaconstanta.ro.
 
Reamintim că restaurantul Mesopotamia, din City Park Mall, a fost închis, la sfârşitul lunii martie, de inspectorii ANAF, pentru 30 de zile. Ulterior, pe pagina oficială de Facebook a restaurantului a fost postat mesajul: „20 de salariaţi, angajaţi ai Mesopotamiei din City Park Mall Constanţa, au rămas, de marţi, 31.03.2015, fără loc de muncă! Opriţi abuzurile ANAF!!!“, anunţ însoţit de o fotografie înfăţişându-i, probabil, pe tinerii rămaşi fără job.

Facem precizarea că este vorba despre un prim pas câştigat în acest proces fiind suspendat actul administrativ prin care restaurantului i se suspendase activitatea.

Acest prim pas în procesul Mesopotamia-ANAF arată că în activitatea instituţiei statului pot fi găsite uşor breşe de către judecători şi avocaţi.

 Detalii despre proces se pot citi pe Judecătoria Constanţa.

Postat: 11 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.