Ultima ora

Revista presei constănţene. Vocea Constanţei: Pilotul de raliu, un om liber. Sorin Telehoi- „Să nu te exteriorizezi în curse”

Mulţi avem maşini şi pretindem că ştim să conducem. Suntem deseori nervoşi şi agitaţi la volan şi ni se întâmplă frecvent să ne ieşim din fire şi să respectăm regulile rutiere selectiv, în funcţie de stare scrie Voceaconstantei.ro. 

 
Dacă vă încadraţi în cele câteva cuvinte care îi caracterizează pe şoferii de astăzi, constănţeni sau nu, atunci trebuie neapărat să-l cunoaşteţi pe Sorin Telehoi. Este pilot de raliu, un personaj, un om calm, plăcut, despre care nu ai putea crede, la prima vedere, că are atâta tărie de caracter pentru a pilota o maşină de curse în condiţii de teren accidentat şi cu viteze ce depăşesc 150 de kilometri pe oră. Doar simpla discuţie cu el te provoacă la disciplină pentru că sportul pe care îl practică, moto rally, este el însuşi unul de disciplină. Este pasionat din adolescenţă de acest tip de sport şi a făcut din pasiunea sa un mod de viaţă. Pe care chiar şi soţia, Alexandra, l-a adoptat. La nivel de amator însă, pentru că, după spusele sale, „nu este nevoie de doi piloţi în casă”. Este un sport costisitor, de aceea nici nu a mai contabilizat costurile care au implicat pasiunea sa, în maşina şi echipamentele pe care le deţine. În Constanţa însă acest sport este prea puţin dezvoltat, poate şi din acest motiv, chiar dacă pasionaţi ar mai exista. Împreună cu colegul său copilot, maratonistul Paul Dicu, are în plan, pe viitor, deschiderea unei şcoli de pilotaj.


Citeşte integral pe voceaconstantei.ro.
Postat: 9 mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.