Ultima ora

A fost noaptea bărbaților mangă la volan. Record: unul a fost prins băut de două ori. A doua oară și mai beat





1. - în jurul orelor 19.54, G.D. (bărbat de 51 ani din Techirghiol) a condus autoturismul marca Skoda Octavia, în Techirghiol în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,94 mg/l alcool în aer expirat
2 - în jurul orelor 23.20, D.G. (bărbat de 43 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca Opel Zafira pe 1 Mai în Constanţa în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,81 mg/l alcool în aer expirat.
3. - în jurul orelor 23.30, G.D. (bărbat de 51 ani din Techirghiol) a condus autoturismul marca Skoda Octavia în Techirghiol în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1.10 mg/l alcool în aer expirat şi cu permisul de conducere reţinut pentru infracţiunea de alcool. Acesta a fost depistat la orele 19.54 conducând acelaşi auto cu o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool în aerul expirat.             
4 - în jurul orelor 00.14, B.M.S. ( bărbat de 28 ani Năvodari) a condus autoturismul marca Dacia Duster pe strada Sănătăţii din Năvodari în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,44 mg/l alcool în aer expirat.
5 - - în jurul orelor 01.10, D.R.S. (bărbat de 19 ani din Corbu) a condus autoturismul marca VW Passat pe strada Cabanei din Corbu în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,49 mg/l alcool în aer expirat.
6. - în jurul orelor 03.00, G.G. (bărbat de 29 ani din Feteşti) a condus autoturismul marca BMW pe str.ada Mircea din Constanţa în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,57 mg/l alcool în aer expirat.              
7 - în jurul orelor 03.26, B.A. (bărbat de 40 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca VW Passat pe bulevardul Mamaia din Constanţa în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,59 mg/l alcool în aer expirat.               
8 -în jurul orelor 03.30, V.C. (bărbat de 28 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca Ford, pe strada Democraţiei din Constanţa în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.