Ultima ora

Povestea NECUNOSCUTĂ a tripletei care a stăpânit 15 ani Constanţa: Nicușor Constantinescu, Mazăre şi Strutinsky. Cum s-a născut REPUBLICA MAZĂRE


Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi edilul Constanţei, Radu Mazăre, sunt prieteni încă din facultate. Lor li s-a alăturat discretul Gabriel Sorin Strutinsky care va ajunge "creierul grupului", scrie în ediţia on line evz.ro.


Un jurnalist de la info-sud-est.ro a făcut un scurt istoric al celor trei camarazi care au condus Constanţa timp de 15 ani, iar în final a descris decăderea celor trei baroni de la malul mării. Dacă Nicuşor Constantinescu şi Mazăre au intrat în administraţia locală în acelaşi ani - 2000, Strutinsky a avut parte doar de eşecuri când a venit vorba de politică, motiv pentru care a renunţat şi a intrat în mediul de afaceri. Timp de 15 ani, cei trei au stăpânit Constanţa. Orice activitate comercială, culturală sau de orice altă natură trecea pentru avizare pe la ei. Trioul Mazăre-Constantinescu-Strutinsky este, astăzi, poveste şi nu pentru faptul că Nicuşor Constantinescu are un nou dosar în care este acuzat de 15 infracţiuni sau pentru că Mazăre a fost şi el reţinut în urmă cu aproximativ un an, ci pentru că "creierul" grupării, Strutinsky, se află în spatele gratiilor.
Materialul integral pe www.evz.ro/povestea-tripletei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.