Ultima ora

Mâine. AGA la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Trei proiecte noi

Preşedintele Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a venit cu trei
propuneri noi pentru adunarea generală a acţionarilor care va avea loc mâine, 30 mai, la ora 11.00 la Gara Maritimă.


Astfel se va discuta aprobarea AGA în vederea demărării de către CN APM a procedurii de selecţie administratori, conform OUG nr. 109/2011, aprobarea demisiei din funcţia de preşedinte al Consiliului de administraţie şi se va mai lua în discuţie aprobarea unei solicitări a ARSVOM.
Potrivit ZIUA de Constanţa, preşedintele CA Lucian Băluţ a demisionat, recent, din această funcţie. În ceea ce priveşte motivele demisiei sale - demisie care i-a surprins pe unii dintre directorii din cadrul companiei -, Băluţ a declarat, pentru cotidianul sursa amintită că gestul său a avut la bază motive personale.

El rămâne, totuşi, membru al CA-ului. Amintim că profesorul universitar a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, în 2013, şi director general al Portului Constanţa.

ZIUA de Constanţa mai spune că noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al CN APMC va fi ales dintre actualii săi membri: Viorel Ion Olea, Adrian Cighi, Flavia Cristina Teodosiu, Marcela Frigioiu şi Tudor Baltă. Amintim că în componenţa acestui CA se regăseşte şi Valeriu Ionescu, directorul general actual al Portului Constanţa.


Postat: 29 mai 2015


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.